misafir gelecek diye evden kacan cocuk 

kapat
  1. annenin eve birsuru kadın doldurup, börek, çörek ve tabiki çay eşliğinde yuksek volumle konuşup guleceğini kafasında canlandırmış, ayrıca "ay ne kadar büyümüşsün seen" "koca adam olmuş bu ayol" gibi olası tacizleri de goz onunde bulunduran ileri goruşlu çocuk davranışıdır. evden kaçmak değil de geçici sureliğine arazi olmak daha uygun bir tanım gibi.
    #2789680 (fakeplastictrees, 04.01.2008 19:12)
  2. misafir gittikten sonra doğru mutfağa koşan çocuktur.*
    #2789692 (fishandcips, 04.01.2008 19:15)

© 2008 - uludağ sözlük

misafir gelecek diye evden kacan cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. misafir gelecek diye evden kacan cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu misafir gelecek diye evden kacan cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» something s missing » call center » sozlukte gay var » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » tayyip bey urkek bir kedi gibiydi » fotograf » dis teli » muratboz com » the famous soas rebetiko band » emmeli gommeli basliklar » viski cacik » son tavsiye edilen entrylerim » kedikemal » zengin pici » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gaziosmanpasa kultur merkezi » 3harf sozluk » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » mental map » balkan kupasi » nekromantik » play it again sam » gotik hatuna parmak atmak » ben garanti cennete giderim diyen insan » karin » askerligi seven insan » angelica » adako » dmm firat » rapper ninja