mis gibi 

1. çok güzel kokan şeyler için kullanılan söz.
    #316089 (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 19:57)
  2. sezen aksunun yazmış olduğu gülben ergen'in söylediği hoş şarkı.
    #351524 (eticicibebe, 16.06.2006 22:19)
  3. gülben ergen'in yeni şarkısı.

Sevdin mi kendine göre? Benden birşey anladın mı?
    Kızdın mı çekip gittim diye? Yoksa inanmadın mı?
    Ben bütün kalbimle inanırırm
    Ölüme yatsam aşka uyanırım
    biler tutar yanı olsa dayanırım
    O kadar çok oynadım ki çocukken

Senin o tükenmeyen hiddetinden
    Yargısız hükmünün şiddetinden
    Verdiğin ayrılık müddetinden anladım
    Mümkün değil bu yüzden

Bir daha bu ateşi yakmam
    Giderken ardıma bakmam
    Kapısına kilit vururum umudumun
    Ben mış gibi yapamam
    #437369 (lumpiya, 18.07.2006 12:55 ~ 05.08.2006 22:16)
  4. (bkz: sevgili kokusu)
    #437373 (thetempleoftheking, 18.07.2006 12:57)
  5. (bkz: bebek kokusu)
    #637247 (scarlet, 15.09.2006 17:44)
  6. Gülben Ergen'in "o kadar çok oynadım ki çocukken..." diye bağırırken, ah burada sezen bağıracaktı diye düşündürttüğü şarkı, Gülben'e rağmen etkileyici.
    #701250 (kIran kIrana, 06.10.2006 17:56)
  7. (bkz: mis gibi döner koktu)
    (bkz: olsa da yesek)
    #2543884 (android, 01.11.2007 17:48)

© 2008 - uludağ sözlük

mis gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mis gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mis gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gel anneye » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » canim kelle istiyor » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » ayfon » bitlis » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » chaos theory » adini soylemeyen sevgili » wahayra » babam cok zengin benim » knockin on heaven s door » turkiye de astronot olmak » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » monday bloody monday » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa » angel of death » creed » akyaka » minik kelebek » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » telsiz kestirmesi » cemil cicek » ay » erkege tecavuz etmek » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » mufteri her zaman haklidir » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » thakaho