mirgun cabas 

kapat
  1. banu guven'in ntv'de şu sıra yalnız sunduğu 24 saat adlı haber programında uzun süre birlikte çalışmışlardı. mirgün beyler geçtiğimiz yaz ayrıldılar bu işten. şimdilerde ise haber koordinatörlüğü yapan ve beyoğlu'nda sıkça rastlanabilinen başarılı kişi.
    (cikarinbeniburdan, 06.02.2006 03:11)
  2. alternatif haberciliğin türkiye'deki en iyisi.
    (ferrole, 23.04.2006 12:28 ~ 27.03.2008 08:01)
  3. banu guvenin yanında bulunmasından dolayı derin nefretimi kazanmış spikerdir. başarılı ve atyapılı bir spikerdir o ayrı.
    (devedikeni, 23.04.2006 12:55)
  4. hiç kullandığını görmemekle birlikte ikinci ismi sirri'dır. koyu bir fenerbahçe taraftarıdır. ankara ilef mezunudur. 1971 doğumlu ikizler burcudur .izmir doğumludur ama istanbul'a ankara'dan transfer olmuş bir gazetecidir.bir ara atv'de meclis muhabilirliği yapmıştır. ntv'ye geçtikten sonra bir ara haber 17 daha sonra da banu güven'le birlikte 24 saat isimli gece haberlerini sunmuştur. .şimdilerde o görevi banu hanıma devredip ntv'nin haber koordinatörlüğünü yürütüyor. ayrıca bir ara ntv'de haber müdürlüğü de yapmış ama kendi isteğiyle bırakmıştır. efe adında bir köpeği vardır. *
    (tanrilar cildirmis olmali, 28.01.2007 23:08)
  5. banu güven le beraber haberleri sevdiren şahıstır.sempatik,yakışıklı ve gayet karizmatiktir.
    (rosemary, 31.01.2007 23:46)
  6. bu arkadaşın ismi soyadı nerden gelenzi? sorusunu sordurmuş elemandır.
    (selfless, 27.06.2007 19:41)
  7. televizyonda olması huzur veren adamlardan biri.
    (nikim yok benim, 10.07.2007 02:33)
  8. çakma francesco totti.
    (mykalkan, 28.11.2007 23:27)
  9. ntv'nin anchorboy'u.
    yaşı kaçtır bilmem ama henüz man* olamamış her daim de boy* olarak kalacakmış türünden minyon bir bünyeye sahip kimse.
    fenerbahçeli olduğu konusunda inceden kıllanıyorum ama du bakalım.
    (ferrole, 27.03.2008 08:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» noctivagant » hakkari » sag taraftaki reklam banneri » cati kati » yaramazlar » yan ve geri pas ustasi futbolcular » akustikmolotof » anneler gunu nde alinacak en guzel hediye » temren » guven hokna » devrim devrim deniyor seriat istesek ne olur » hidayet turkoglu » sokak » ernesto che guevara » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » codegear » fethullah gulen » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » kendi yalanina inanmak » ilk gece hakki » milli gazete nin reklam sansuru » selen korad birkiye » derin esmer » anketin zararlari » hakan kadir balta » gelecege dair umudum yok diyen gencler » tek kisilik cafe koltugunda sevismek » desperado » real a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa