mir mehmet firat in sacmalamasi 

kapat
  1. Eğer laikliği temelde hukuki olarak, tarif olarak irdelersek, devletin kendi vatandaşlarının inanç ve düşünceleri karşısında eşit uzaklıkta olmasını, onların özgür şekilde inançlarını ve düşüncelerini ifade etmesinin sağlanmasının bir enstrümanı olarak görecek olursak, bunu ters anlayıp bir devlet dini haline getirip topluma enjekte etmek isteyen zihniyetin, laik düşünce değil bir laikçi düşünce olduğunu ve laikçi düşüncenin de temelde hukuki felsefe olarak laikliğe aykırı olduğu sonucuna varırız.
    bahsedilen kişinin sözleriyle ortaya çıkan durum durum
    tamam politikacıların saçmalamasına alışığızda bu adam allah aşkına ne demek istemiş anlayan biri varsa anlatsınn bana sahiden merak ediyorumm...
    bu adam akp genel başkan yardımcısıymış ...
    #323333 (devrim, 06.06.2006 21:25 ~ 21:27)
  2. mir mehmet fıratın söylemek istediği:laikliği hukuki açıdan ele alıp bunu uygulamakla laikliği bir devlet politikası yada dini hale getirmenin farklı şeyler olduğu,mantıksal olarak bakıldığında laikliğin bütün inançlara ve düşüncelere aynı şekilde yaklaşmasından dolayı laikçi düşüncenin başlı başına yanlış olduğudur.
    #323585 (amadeus, 06.06.2006 22:45)
  3. mir mehmet fırat ın geçmişine bakın ne olduğunu görürsünüz...saçmalamış çok mu?
    #323689 (africa, 06.06.2006 23:14)
  4. Laikliğin Türkiye'de uygulanan şekliyle dini yasaklayan bir araç değil aksine din ve vicdan özgürlüğünü koruyan bir araç olması gerektiğini anlatmak istiyor ve Türkiye'deki uygulanan laikliğin çarpıtılarak birçok açıdan yasakçı bir uygulama olduğu anlatmak için laikçi kelimesi kullanılmıştır.Ne demek laikçi.Efendim herşeyi çarpıtanlar olabilir.Laikçi de işte böyle bişi.Bir insan olur olmaz herşeye laiklikle muhalefet etmeye kalkarsa laikçi olur.Yoksa laik kişi ayrıdır.
    #323703 (italiano, 06.06.2006 23:18)
  5. ülkede yaşamaya hakkı olmayan bir adamın, anayasal sistemimiz hakkında kestiği ahkam.
    #705786 (shalamar, 07.10.2006 16:22)
  6. (bkz: vurun abalıya)
    #705794 (kara hilal, 07.10.2006 16:23)
  7. saçmalama değildir, laikliği abartan, hayatının merkezine alanlara ayar vermiş bir kişinin sözleridir.
    #705797 (cryptic, 07.10.2006 16:24 ~ 16:25)
  8. aylardır değişmemiş olan başlık. ben yargıtay cumhuriyet başsavcısının saçmalaması diye bir başlık açmıştım ve moderasyon onu "..maaşıyla ilgili açıklaması" şekline dönüştürüvermişti. üstelik başlığınız şu hale geldi falan gibi bir açıklama dahi yapılmadan...ancak burada niye aynı tavır sözkonusu değil anlamadım.
    #706133 (grand ekinoks, 07.10.2006 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

mir mehmet firat in sacmalamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mir mehmet firat in sacmalamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mir mehmet firat in sacmalamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp nin basarilarini bir turlu hazmedemeyen insan » anani da al git buradan » germencik » blog yazari » ergenekon » 3 ay kafa izni almak » pearl harbor » evden ciktiktan sonra asagidan anneye el sallamak » khadzimurat akkayev » hazim kormukcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games