minor 

kapat
  1. ing. önemsiz, kucuk kelimelerinin karsılıgıdır.
    (okyanus, 19.05.2006 15:19)
  2. Bir makam,bir akort,bir gam,bir aralık özelliği olan.
    (italiano, 21.06.2006 18:04)
  3. müzikal anlamda romantik bi tondur, hüzünlüdür , kederlidir dinleyiciyi dugusala bağlar.
    (neyzhen, 02.08.2006 05:09 ~ 05:10)
  4. ıskalıyorum gözlerine inen denizde benzin
    yanması gibi kesin bir $arkı duyuluyor açık penceredir
    sessizce uyanan çocuk çarparak yalnızlığa

bir nedendir ömür ıslak kirpiklerin
    her sevi$mede açığa çıkan sokaklarında kör bir
    ak$amın topal çıtalarla yaralı uçurtma gül i$li cigara
    kutusu metal ömrümün savunmasız bir gecesi
    pikeler örtünen ova rüzgarı maviden bir fa sesi

yüzündeki o kilise yıkığı puslu çanı çalıyor
    her sabah ihtiyar adam gemi batığı sır
    çiçekçi kadınlar yüzün define haritam
    ıssız adanda

$iir defterimi kaybettiğim bir ak$amsın

..onur caymaz..
    (ceviz agaci, 08.01.2007 01:50)
  5. (bkz: alt determinant)
    (spina, 10.06.2007 20:27)
  6. karşıtı;
    (bkz: major) *
    (kacak kelebek, 10.06.2007 20:28)
  7. üç çeşittir kendisi.

+naturel minor
    +armonik minor
    +melodik minor
    (DjarumTurk, 08.05.2008 17:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak » 24 mayis 2008 zakkum bursa resimli bar konseri » tutumlu ogrenci » evlenilecek erkek » turk » texas hold em poker » yaran telefon diyaloglari » seovi marsi » uc maymun » counter strike da ki fucker nickli gencler » bokumdan bomba yapan adam » dahi anlamina gelen de ayri yazilir » ezik haller » yaran tespitler » mister eko » tomas zapotocny » arazi mahlule » 1 mayis ta kimsenin burnu kanamadi » nihilist yazar » uludag sozluk facebook grubu » erkek arkadasin en yakin kiz kankisi » maclarda tezahurat etmeyi bilmeyen insan modeli » nizip in tarihi eserleri » sofya » ozgurluk mahkumlari » 30 yas ustu yazarlar » b0staf » yasayarak ogrenilen konular a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa