minimise me 

kapat
  1. microsoftun hayata geçirdiği, windows live messenger için ifade* * yapabilme zımbırtısı.

http://www.minimise-me.com/
    #3685975 (bizkitch, 19.07.2008 03:38 ~ 03:41)

© 2008 - uludağ sözlük

minimise me başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. minimise me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu minimise me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayyash maghanda » saldiray abi » mehmene banu » isyan marsi » babaanne vecizeleri » skibbe nin istifa etmesi » goncagul sunar » the fall of max payne » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » ataol behramoglu » kendini super seksi sanan erkekler » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » zorunlu gonulluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vapurda aglamak » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » polemik yapilabilecek entryler » agladigim gunler oldu » toygar isikli » esat edin » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » asuman krause » olimpik havuz » babam cok zengin benim » the best damn thing » arap sukru » ataturk galatasaray i sevmezdi » bir kadinin en masum oldugu an » scooterda aglamak