minibuste yer isteyen bilincsiz yaslilar 

kapat
  1. bazıları bu istemi kaş göz işaretleriyle, offlamalarla, mal mal bakıp cık cık yapmalarıyla belirtirler.
    #2699944 (taharetmuslugu, 15.12.2007 16:44)
  2. üniversite 3. sınıftaydım sınav ayağına 42 saatten fazla uykusuz kalmıştım, dolmuşla eve gidiyordum arkada zar zor bir yer buldum ve kafamı cama yaslayıyıp ağzımdan salyalar akıtarak uyuyordumki, orta yaşlarda bir teyze oğlum bana yer versene diyerek dürttü. belkide hayatının en büyük hatasını yaptı. kan canağı olmuş gözlerimi sonuna kadar açtım elimle sakallarıma bulaşmış salyamı silerek.
    -buyur abla. dedim
    kadının yüzüme bakıp
    +yok bir şey yavrum. diyip önüne dönmesi bir oldu.
    bazen gençleride anlamak gerek. herzaman yer verecek durumda olmayabilirler.
    #2699991 (camp nou, 15.12.2007 16:56)
  3. gördüğüm kadarı ile asıl sorgulamamız gereken, yaşlılara yer vermeyip onların yer istemesine sebep olan gençlerdir, biraz empati kurmak gerekir böyle durumlarda.
    #2700003 (goodboy, 15.12.2007 16:59)
  4. yaslıya gösterilmiş saygıyı allah, bizzat kendisine gösterilmiş saygı olarak kabul ediyor, minibüse binmiş yaşlı kişinin, yer istemesine sebeb olan kişinin, yaşlıyı görünce kalkmadıgının anlaşıldıgı önermedir.
    #2700005 (akeem alojuwon, 15.12.2007 17:00 ~ 19:41)
  5. yer istemesine fırsat verilmeden kalkıp yer verilmesi gereken yaşlılarımızdır. yer istemeden gençlerin tepelerinde dikilenleri de vardır, o anda da onu görüp de hala oturan genci yakasından tutup metro, otobüs ya da o anda içinde bulunulan vasıta neyse ordan atmak ister gönül.
    #2700041 (shinoda, 15.12.2007 17:11)
  6. Tüm gençlerimiz, toplu taşıma araçlarında yaşlı olan insanlarımıza gereken saygıyı göstermiş olsa, onların yer isteme olayının otomatikman ortadan kalkacağı durumdur.

Ne olursa olsun o insanlarımız sizlerden, bizlerden yaşça büyük olan insanlar. Geçmişin hayat şartlarının daha zorlu olduğu düşünülürse, kimbilir ne badireler atlatmış, ne sıkıntılar çekmişlerdir.

Gençlerin bir kaç gün uykusuz kalmaları, 3-5 sınava girip çıkmış olmaları, onlardan daha yorgun, daha bitkin olduğu anlamına gelmez.

Orada bekleyen yaşlı insanlar bir gün sizin anneleriniz, babalarınız olabilir.

Lütfen biraz daha anlayış, biraz daha ilgi.
    #2700048 (avsallar, 15.12.2007 17:13)
  7. henüz yaşlı olamayan şuursuzları sinirlendiren yaşlılardır.

(bkz: ironi mi)
    (bkz: yuh artık)
    #2700389 (wholen, 15.12.2007 18:44 ~ 18:46)
  8. kişiliğini bilmediğiniz,tanımadığınız,ilk defa gördüğünüz bir insana en azından yaşadığı yıllara duyulması gereken saygı nedeniyle yer verilmelidir.asimilasyondan bahseden insanların asıl asimilasyonun bu başlıkla hemfikir olan insanlar olduğu bilinmelidir.
    #2788265 (esens, 04.01.2008 13:59)
  9. (bkz: memeleri yere degen sisman hiperaktif teyze)
    #2788268 (kaotik notral, 04.01.2008 14:00)
  10. birde bunların kaba olanları vardır insanın insanlık yapacağı varsada kaçar;
    -kalk kalk kalk ay bayiliciğim şimdi çok yoruldum!!
    +dur teyze sakin ol noluyor ya?
    -bu yeni nesil böyle terbiyesizzzzz sizi ananız babanız böyle mi yetiştiriyor nerde o eski gençlik biz otobus boşken bile oturmazdık bıla boluooobalıeooo dırdırdır.
    (işbirlikçi başka genç) gel teyzecim sen böyle otur
    +allahallah ya musait biyerde dur abi iniyorum yoksa siticem he.

birebir
    #2788299 (StEagle, 04.01.2008 14:09 ~ 14:10)
  11. bu yaşlıların elindeki çetelede akrep insanı'nın haftanın hangi günleri hangi saatlerde hangi toplu taşıma aracına bineceği bilgileri mevcuttur.
    #2788300 (akrep insani, 04.01.2008 14:09)
  12. elbet yaşlanacağız ve ayakta duracak dermanı bulamayacağız.
    (bkz: bilmem ki nedendir bana sen hor bakiyorsun)
    #2788719 (kusmuk, 04.01.2008 15:54 ~ 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

minibuste yer isteyen bilincsiz yaslilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. minibuste yer isteyen bilincsiz yaslilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu minibuste yer isteyen bilincsiz yaslilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chuck bartowski » vajinaya yilan sokmak » kalimerhaba radyo » kendisi gibi dusunmeyenleri aptal sanmak » gopak » tatile cikmadan once ampulu sondurmeyi unutmayin » enc » 70milyonadim » gammaziye » bi tanesinden bi tanesine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci