minibus soforunun parayi on cama dogru firlatmasi 

kapat
  1. (bkz: dolmuş şoförüne 100 ytl uzatmak)
    #1473796 (scarface, 31.03.2007 00:28)
  2. bu eylemi gerçeklerken kaşları çatıksa üstü kalsın denilip yüz ifadesi seyredilir. eğer bir yavşama söz konusuysa vazgeçtim verin üstünü diye tekrar kaşları çattırabilirsiniz. kaşların çatılmasıyla tepesi de atarsa sizin de araçtan atılmanız muhtemeldir.
    #1473840 (chuqentay, 31.03.2007 00:38)
  3. ilk durakta inmeniz gerektiğine delalettir.

normal şartlar altında bir mol gaz 22.4 litre iken bir mol şöför 70 kilo etmeyebilir nitekim. bunun 80 kiloluğu, 90 kiloluğu da var vesselam. var da var anasını satayım. sen adama indi bindi parası olarak yemyeşil bir 20 ytl uzatırsan, biraz da cüretkarsan hani adamı dellendirirsin anında. ilk tepkisi de parayı ileri doğru savurmaktır.

bu hareketi gördüğün zaman, olabildiğince erken inmelisin. lan bu otobüs değil minibüs, dur düğmesi falan da yok hani. en iyisi süperman gibi camdan aşağı atlamak derdim ama yeni bir pelerin almak kaç para biliyor musun sen?

insan her zaman bozuk para bulundurmalıdır! o kadar.
    #1473870 (larker, 31.03.2007 00:42)
  4. anlamlandırmak için çok uzun seneler ara$tırma yaptığım eylem..

özetle anlatmaya çalı$acağım..(yandınız)

ben bu toplu ta$ıma araçlarına takmı$ durumdayım..deli miyim? takıntılı mıyım? i$im gücüm mü yok bilmiyorum..fekat bu meretlere bindiğim anda ormanda 10 gözlemci gücünde oluyormu$um gibi hissediyorum..hiçbir pozisyonu kaçırmamak, yazacağım raporda her $eyi ayrıntısı ile belirtmek zorunluluğu hissediyorum..(hö? evet futbol benim isyanımdı)

yine bir gün minibüsteyim hiç unutmam..biner binmez ücretimi ödemi$ yerime konu$lanmı$ım..bir de yeri gelmi$ken belirteyim bu minibüs bombo$ iken yer kapma tela$esi içinde olup da arada 2 koltuk bo$luk varken "pardon bir ki$i uzatır mısınız?" diye seslenen lastik adamlar vardır ya! kılım ben bunlara..lan binerken öde i$te, izdiham mı var? bombo$ minibüs!

neyse..oturmu$um takmı$ım müziğimi tıngır mıngır gidiyorum..birden minibüs $oförünün tüm hasılatı direksiyon ile ön cam arasında kalan bölmeye fırlattığını fark ediyorum..(hani benim alkı$ım? america vespuci gibiyim o denli) "peki" diyorum kendi kendime, "neden ön cam"

vites yanındaki çıkıntı üzerinde her daim bulunan para kasası görünümlü tahta kutu neden var o halde? bu bir i$aret olmalı?

bu bir i$aret falan değil tabii ki! "noluyo lan da vinci nin $ifresi mi bu moda girdin hemen" diye tersliyorum kendimi akabinde..bir ayrıntı gözüme çarpıyor..iki kuru$ para için 50 ve 100 ytl veren müşterilere "in lan a$$ağı" dercesine baktıktan sonra yapıyor bu hareketi $oför..anlıyorum ki bu bir tepki, bir isyan..

ben bütün bunları ke$fetmi$ olmanın bünyemde yarattığı bilgin edasının havasına girip yolculuğumu noktalarken fark ettiğim bir $ey daha oluyor..tekrar o paraları ordan toplamak için eğilen $oför abiler frikik veriyor anacım! "abi önce bağırsaklarını topla ondan sonra trip at" diyerek inmek istiyorum minibüsten.."müsait bir yerde inebilir miyim?" demekle yetiniyorum..
    #3702069 (alwayssleepy, 22.07.2008 14:14 ~ 14:15)
  5. Karşılığında sırt çantamı çıkarıp verilen bolca bozuk parayı içine fırlattığım eylem. Evet, az daha sopa yiyordum ama olsun içimde kalmadı en azından...
    #3702105 (Jonathan, 22.07.2008 14:18)
  6. sinirli zaten doğası gereği sinirli olan minübüs şoförüne bütün para uzatınca gerçekleşir. * *
    #3702166 (glylay, 22.07.2008 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

minibus soforunun parayi on cama dogru firlatmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. minibus soforunun parayi on cama dogru firlatmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu minibus soforunun parayi on cama dogru firlatmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» open office » erzurum » her tur seks yapilir » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » zallasana zallasana mendilini » chaos theory » nilay dorsa » 128 » ali riza yildiz » goncagul sunar » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » sisi » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » bir zamanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1000 entry » carriye roxalina » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » alti gun orucu » megadeth dinlerken ders calismak » beyaz kale » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » zombie inc » girlfriend » revolter00 » alevilik bir mezhep degildir » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » marmara 34 » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » o yazar benim