mini ha 

kapat
  1. ağrı dağın eteğinde remix isimli çalışmasında ibrahim tatlıses tarafından 16. saniyede söylenen replik.

kendisinden açıklama beklemekteyiz , yada bilen varsa yazsın yoksa mini ha !!!!.*
    (bkz: bakın ben ne buldun)

parçanın girizgahı ;

leydiz en centilmını
    - o dehşet söz -
    mini ha
    van tu tiri foro
    gop gop .....

(bkz: ibo nun türkçeye kattıkları)
    (bkz: ibo nun ingilizceye kattıkları)
    #1441671 (altobelli, 22.03.2007 21:56 ~ 21:57)
  2. - Yolda görüldükten sonra yanında arkadaşına dönüp verilen tepki.

-Mini ha, boru değil.
    -Çok yakıyor mudur?
    -bilmem...

2-Mini markasının ürettiği cooper modelinin ha deyince giden versiyonu, ekonomi amaçlı halk tipi insan aracı.
    #1441707 (cumartesi gecesi uykusu, 22.03.2007 22:02 ~ 10.04.2007 21:40)
  3. mını ha;
    ibrahim tatlıses'in bir şarkısında telaffuz ettiği "aman ha" anlamına gelen kelimemsi.
    *
    #1511658 (picnick, 10.04.2007 01:58)

© 2008 - uludağ sözlük

mini ha başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mini ha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mini ha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nilay dorsa » maskeli baloda kiyafet secimi » akka » orhan pamuk » isvecli sirin » audi r8 » temcit pilavi » sosyete keci » gemicik » haski » magic mushroom » nights in rodanthe » yaran fikralar » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » guvercin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » selcuk bal » walk over » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » sir isaac » 3harf sozluk » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » yana yana done done » yatmadan once yuz firca darbesi » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » izmitspor » paranormal phenomena » ideal penis boyu » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » hem alkol hem sigara