mine mutlu 

kapat
  1. ali poyrazoğlu ile ile çevirdiği felsefik, bir o kadar psikolojik, ama en çok da hormon tetikleyici filmleriyle bilinen aktris.
    #132326 (impayatoy, 26.03.2006 07:00)
  2. turk seks filmlerinin unutulmaz oyunculari'ndan biri...
    kanser dolayısıyla vefat etmiş sinema oyuncusu...
    #132674 (ferrole, 26.03.2006 14:25)
  3. türkiye'de gelmiş geçmiş en güzel sinema oyuncularından. yüzünü göksel'e benzettiğim şahsiyet. 1960 lı yılların sonundan, 1980 li yılların ilk yarısına kadar çevirdiği türk seks filmlerinin oyuncularından biridir. üzüntüden kanser olduğunu duyduğum güzel olduğu kadar bahtsız, vefat etmiş oyuncu. eğer o filmleri şimdi çevirmiş olsaydı hayatında neler değişirdi diye beni düşünmeye sevketmiş insan.
    #164106 (gonulcelen, 12.04.2006 02:02)
  4. ayrıca köyden indim şehire adlı türk sinemasında kuyumcu nun baldızını oynamıştır..
    #523929 (darken, 10.08.2006 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

mine mutlu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mine mutlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mine mutlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cekirdeksiz uzum » neredesin firuze replikleri » sinan engin » 9 aydir gazoz icmeyen insan » claudio sanchez » birinci dalga feminizm » turkiye nin turkiye olma girisimi » ofsayti bozmak » skinny dipping » veda a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci