mimari sinan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mimari
  2. postmodern mimari
  3. surdurulebilir mimari
  4. barok mimari
  5. mimari origami
  6. evrenin ulu mimari
  7. yazilim mimari
  8. fasist mimari
  9. modern mimari
  10. gotik mimari

© 2008 - uludağ sözlük

mimari sinan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mimari sinan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mimari sinan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paradox of cartography » bir populer kultur magdurunun ruyalari » agzi olu gotunden soguk olmak » hande » summoning » trt nin irib le girdigi is birligi » persepolis » olimpik havuz » tecrit » atesle barut yan yana durmaz » tkip » south park izleyende gizli veletlik vardir » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » alvin ailey » evlenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » johnny b goode » muneccimle cinsel iliskiye girmek » eskiya » powerofaith » sozlukte gay var » gondar » seray sever » alkislarlayasiyorum com » cervix uteri » cannibal holocaust » nights in rodanthe » gem of true sight » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli