milliyetci olmanin faydalari 

kapat
  1. milliyetçi olmanın faydaları günümüz şartlarına pek uygun olmayan bir söylem olsa da günümüz solcu kesimi ve milliyetçi kesimleri tarafından benimsenmek de olan faydalardır. günümüz liberalleşen ve her bulduğunu satan ve özelleştiren ekonomilerinde ve siyasi düşüncelerinde pek olumlu karşılanmasa da milliyetçiliğin faydaları oldukça aşikar bir faydalar topluluğudur. milliyetçilik insan da yaşadığı toprakların, vatanının değerinin ve bayrak sevgisinin oluşmasına fayda sağlar. milliyetçilik toplumun bütününe sahip çıkmakla sağlanır. ayrım yapmaksızın, kutuplaşmadan uzak durularak yapılırsa faydalar sağlanır. din ve ırk ayrımı yapmadan yapılan milliyetçiliğin faydaları, günümüz kuru ve itici milliyetçiliğinden çok daha fazla faydalıdır. aynı vatan içinde oluşturulan kutuplaşmalar milliyetçiliği zedelemekte ve toplumu germektedir. asıl yapılması gereken milliyetçilik sağcılık ve solculuk ayrımı yapılmadan vatan ve bayrak milliyetçiliğidir. kendi içinde kutuplaşmış toplumlar patlamaya hazır bombaya benzer. fitili çekildiği an da vatan bölünme ve yağmalanma tehlikesi içine girer. milliyetçi olmak kişi de vatan sevgisi, toprak sevgisi, insan sevgisi, yurt sevgisi, bayrak sevgisi ve en önemlisi olarak birlik ve bütünlüğü sağlayıcı unsurların sağlanmasında yardımcı olur. kuru bir milliyetçilik toplumu germekten başka hiçbir işe yaramaz.
    #2159207 (carlott, 19.08.2007 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

milliyetci olmanin faydalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. milliyetci olmanin faydalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu milliyetci olmanin faydalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » rafet el roman » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » megadeth dinlerken ders calismak » yolcudur abbas baglasan durmaz » yaran msn nickleri » salvar » all i ina g there atkilari » anadolu saglik merkezi » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » ferhan sensoy » osman batur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cemeteries of london » farkina varamamak » the enemies of reason » zamane sozluk » sari olan herseye sikini sok ilkesi » vicdan » luther » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » divide et imperium » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » emma shapplin » gece vardiyasina kalan seovi turu » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » erzincan