milli takim reklamlari 

kapat
  1. 2008 avrupa futbol şampiyonası öncesi büyük küçük her firmanın sözde milli takımı desteklemek için özde milli takımı ve insanların onlara verdiği önemi sömüren reklamlar. tek tek saymaya zaman yetmez büyük kanallarda yayınlanan reklamların neredeyse yarısı böyle.özellikle türk milli takımının kötü performansından sonra bu reklamları gördükçe bolca küfür ediyorum.milli takım 2 hafta sonra elenirse ne olacak acaba o mehter takımlarının falan yer aldığı gaz veren reklamlar yayında mı kaldırılacak.

(bkz: turko)
    #3513829 (seri arti oy veren insan, 09.06.2008 03:57)
  2. milli takım sponsorlarının, genellikle popüler şarkılara gaza getirici sözler yazdırarak çektikleri reklamlar. bir de eski hakem futbolcu falan koyulursa araya tam olur. böle büyük maçların olduğu zamanlar turnuva zamanları falan eksik olmazlar ekranlardan.
    #3513867 (dazzy, 09.06.2008 04:47)

© 2008 - uludağ sözlük

milli takim reklamlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. milli takim reklamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu milli takim reklamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pakistan » ihlas holding » siksalak » 1502 » bir olcu birimi olarak diz boyu » canim sikinti siniri » basima ne geldiyse ataturku cok sevdigim icin » pryd rulazz » olimpiyat basinda oturup tikinarak gobek salmak » silahi tutukluk yapan soyguncu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games