milli piyangodan buyuk ikramiyeyi kazanmak 

kapat
  1. kişinin hayatının bir gecede nasıl değişebileceğinin en bariz örneğidir...
    (ismini vermek istemeyen yazar, 31.12.2006 20:34)
  2. (bkz: ikramiye kazaninca esinden ayrilan insan)*
    (larker, 31.12.2006 20:37)
  3. bir anda kimsesiz olmaktır, hiçbir yakını tanımamaktır, kendini dünyanın bir ucunda güneşlenirken bulmaktır. **
    (peyderpey, 31.12.2006 20:38)
  4. yılbaşında gerçekleşiyorsa, genelde yılın en yüksek ikramiyesine sahip olmaktır.
    (bkz: yirmi trilyon)
    (bkz: yirmi milyon YTL)
    (bkz: onyüzbin baloncuk)
    (zubizarett, 31.12.2006 20:50)
  5. sadece ve sadece bir gün onceye göre saymaya üşenecek kadar çok paraya sahip olmaktır.
    (gwaihiri, 31.12.2006 22:18)
  6. akıl hastası için önemsiz tesadüftür.
    (hyperion, 31.12.2006 22:19)
  7. donecek kose birakmamak durumudur.
    (ozkrm, 31.12.2006 22:20)
  8. uykusuz geçecek gecelerin habercisidir.
    (exiq, 31.12.2006 22:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» burhan altintop » guney kore » inegol » roj » sukela daki entryleri eksilemek » hayatini kazanmak » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » 1847 » tasa » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » dinsadansdjeveldyrkaar » arel universitesi » 19 mayis » hakan sukur tipi cagdas forvet » cien anos de soledad » bergamot » uzayli zekiye » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » wanda rutkiewicz » guldur gul » bir uzayli ile evlenmek » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » vazelin » lil jon » sukunet » besiktas tezahuratlari » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » ne me quitte pas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa