milletler arasi ortak tarifi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karin ortak olsun malin ortak olmasin
  2. ab nin ortak tarihine karsi turk ortak tarihi
  3. milletler cemiyeti
  4. birlesmis milletler
  5. birlesmis milletler modeli
  6. avrupa milletler ruhiyati
  7. ingiliz milletler toplulugu
  8. birlesmis milletler ve barisin korunmasi
  9. birlesmis milletler guvenlik konseyi
  10. turklerin soykirim yaptigi milletler

© 2008 - uludağ sözlük

milletler arasi ortak tarifi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. milletler arasi ortak tarifi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu milletler arasi ortak tarifi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ivana » yaran yildizlar » hersey ona donecek birgun » asuman krause » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » sizofreni » sevgili » jesus fucking christ » dunyanin en cok kufur yiyen insani » ibrahim kutluay » birak daginik kalsin » senkronkaymasi » iyi kalpli olmak » karpuz getir yiyeyim » kalifiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sokullu » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » turkey hill » cannibal holocaust » the noose » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » berguzar gokce korel » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » interneti sahibine zindan eden modem » atilla birkiye » dayak yemeden once aglamak » nevsehir