milletin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su milletin hak sancagi
  2. milletin adamlari
  3. yeter soz milletin
  4. din milletin cimentosudur
  5. din milletin aspirinidir
  6. milletin anlayacagi dil
  7. milletin savcisi
  8. karar milletin
  9. milletin soyulmaktan hoslanmasi
  10. koylu milletin uzaylisidir

© 2008 - uludağ sözlük

milletin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. milletin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu milletin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalpsiz adam » phoenix rising » balikesir » bu yaz ben cok degistim » turkler ve uzayli atalari » anadolu saglik merkezi » mr and mrs brown » damda gezer miyav miyav der » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » charlie chaplin » uydunet » ricardo izecson dos santos leite kaka » gece sesleri » ybsg denilesi kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bagirarak sevismek » the noose » soganli sirkeli ayran » dilber kocarslanli » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » sarkilardan akilda kalan cumleler » tokatspor » yuha yani » a kiss to remember » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » abd » devrimci turkiye » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » brokerx5 ya da mustang » civanim