millet kavga ederken oturup onlari izleyenler 

kapat
  1. efenim var böyle bir güruh maalesef. gerçi "maalesef" kelimesi burda ne kadar doğru oldu emin değilim ama her neyse sittiredin. eğer bugüne kadar herhangi bir yerde kavga fetisizmi diye bir kavram görsem/ duysam, tamam diycem de onu da duymadım. olduğunu da zannetmiyorum zaten. ama kavga izlemekten, kavganın kritiğini yapmaktan özel bir zevk duyan insanlar var. bu bir gerçek.

kavga çıkmış mahalde şöyle bir gözlem yapın, yakınlarda bir yerde 2,3 veya 4 kişilik oturup kavgayı izleyen, ara ara gülen bir grup kesinlikle göreceksiniz. ne bir ayırma telaşı, ne bir endişe! hiçbirisi yok bunlarda. otururlar oracıkta bir yere, birbirine kafa göz dalan insanları izlerler. ki eminim aralarında;

- çıt çıt çıt çıt pff! pff! olm su kalıplı olan acaip geçirdi he pff! oturttu resmen anunagoyyim! (çekirdek çitliyor abim bir yandan da)

+ çıt çıt çıt pff! he la ne vurdu öle yav pff! kalkamadı adam yerinden hee (e tabii eküri boş durur mu hiç, o da çekirdeğe sarmış)

- pff! ananı skii! nasıl koydu lan kafayı, o koşarak gelen çıt çıt pff! pff!

+ pff! aynalı tahir gibiydi lan vuruken puhahah

- he la aynı öyleydi valla ahahaha çıt çıt çıt pff!

tarzı diyaloglar geçiyordur. çünkü yüzlerinden anlaşılan o. tamam kavga etmek iyi bir şey değil, kimse kırmasın birbirinin kafasını gözünü ama kalkın bi ayırın aminakoyyim! otur izle izle, nereye kadar lan bu. kalk arala adamları da, hiç değilse bir hayrın dokunsun insanlara. pff!
    #2893031 (jadeh, 25.01.2008 02:45 ~ 02:47)
  2. şanslı kalabalık. ulan hep ayakta denk geldim. bi kez otobüste kavga izliyordum onda da ayaktaydım. ulan hiç oturmuyorum ben. olsun bu da güzel allah oturtmasın.

(bkz: oturmak)
    #2893055 (thisrock, 25.01.2008 02:55)
  3. Tipik memleketim insanı. Bu tip arkadaşlar kavgadan korkarlar,bol keseden sallarlar, şahit yazılmaktan da korkarlar. Ayrıca otobüsde tramvayda sümüklerini çıkarıp önlerindeki koltuğun arkasına sürerler.
    #2893409 (pamfilya, 25.01.2008 10:14)
  4. hatta bunların birde kavga çıkartıp o şekilde ağzını aça aça izleyen tipleri vardır. daha da iğrenç bir versiyondur kendileri.
    #2893451 (ParaNtez, 25.01.2008 10:33)

© 2008 - uludağ sözlük

millet kavga ederken oturup onlari izleyenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. millet kavga ederken oturup onlari izleyenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu millet kavga ederken oturup onlari izleyenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulkucu biyigi » dinamo kiev » unity » cassio de souza soares lincoln » metalist » aciyagulmek » karin » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » yayla yollari » dogan bir pisman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games