mikrofonuyla sevisen adam 

kapat
  1. radyocu hakan gunduz'ün program sloganıdır.
    #1087879 (peyderpey, 01.01.2007 01:14)
  2. seksi bayan sesiyle her sabah duyduğum hakan gündüz klasiği. zaman zaman '' mikrofonuyla dövüşen adam '' şeklinde söylendiğide olur.
    #3555668 (trajikomik, 18.06.2008 22:39)
  3. artık kaldırmıştır bu sloganı, tepki mi gelmiştir bilinmez.
    artık mikrofonuyla sevişmeyip, dövüşüyordur. yapma hakan diyoruz burdan kendisine, dövüşme seviş, yiyiş ne gerek var. *
    #3555686 (picnick, 18.06.2008 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

mikrofonuyla sevisen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mikrofonuyla sevisen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mikrofonuyla sevisen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabri sarioglu » enerji cocuk » cuzdanda bulunan zimbirtilar » jelena jankovic » toprak mansion » uludag sozluk moderasyonu » kalimerhaba radyo » fenerbahce taraftari » mardin » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » airties modem » eskisehir » platonik ask » pare pare » mozzart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » become a premium member now » eternal sunshine of the spotless mind » fenerbahce den nefret etme sebepleri » adanali » bana sen lazimsin » korcan karar » vice captain » der meister » ardini dovdurmek » kedikemal » gossip girl » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » for the girl » yaran ruyalar » kolbasti