mike d 

kapat
  1. mike diamonds,beastie boys grubunun çocuksu tavırlara sahip ince sesli elemanı. feci komik bir surata sahip insan. bir ara öldüğü hakkında dedikodular çıkan 1989 çıkışlı paul's boutique adlı albümünde bu dedikoduları çıkaranlara el sallıyan insan.
    #1267558 (grandmaster flash, 06.02.2007 20:56)
  2. doğan medyaya katılmış mike.

(bkz: doğan medya)
    #1267564 (zlatan1937, 06.02.2007 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

mike d başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mike d ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mike d nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilica » anladin sen onu yazarlari » kunala » keskin sirke » kacsantim com » golge etme baska ihsan istemem » anne rice » bir gitar ile birden fazla kisinin foto cektirmesi » traksiyon » uludag sozluk vs eksi sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci