mike conley 

kapat
  1. 2007 draftında memphis tarafından 4.sırada seçilen oyun kurucu.ncaa´de greg oden ile birlikte ohio state forması giymiştir.oyun stili olarak tony parker´a benzemektedir.
    #1900714 (delonte, 10.07.2007 15:42)
  2. tam adı mike conley jr. 11 ekim 1987 Indianapolis doğumlu. boyu 6-1 kilosu 180 ibs. guard pozisyonunda oynar. liseyi Lawrence North HS (Indianapolis)'de koleji ise Ohio State'de okumuştur.
    #2054287 (dwyanewade, 02.08.2007 00:40)
  3. memphis'in yeni oyun sistemi olan hızlı oyuna uygun bir gard; başta pau gasol olmak üzere, uzunlardan alınan verimin artmasına yardımcı olacaktır. ayrıca, jerry west'in, takımdan ayrılmadan evvel, memphis'e yaptığı son kıyak olmuştur conley.
    #2054351 (ciplak vatandas, 02.08.2007 00:49 ~ 00:50)
  4. damon stoudemire'ın muhtemelen paketlenip yollanacak olmasıyla rookie sezonunda memphis'in starter pg'si olacak. bu çok önemli bir fırsat. ayrıca gasol, gay gibi yetenekli oyuncularla oynayacak olması da asist ortalaması yüksek bir sezon geçirmesini sağlamasına yardımcı olacaktır. kısacası kendisi için çok iyi bir takıma gitti, iyi bir gelişme göstermesi ve nba'in en iyi yeni nesil guard'larından** biri olması muhtemeldir.
    #2178709 (stoudemarionash, 22.08.2007 17:49)

© 2008 - uludağ sözlük

mike conley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mike conley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mike conley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kangaroo » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » biz ettik sen etme lucescu » serdar ortac » titanik misali » gel guzelim gel » hayri hicler » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » cihan haspolatli » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » welcome to the jungle » iplikci nedim » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » mogulus com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sakaeli kaya mezarlari » galatasaray cafe crown » asena ozcetin » kozlenmis biber » welcome to the machine » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » dudak yolmak » at avrat braveheart » gokhan zan » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » turkiye denizcilik isletmeleri » ali ihsan sabis » pgsg » rolans » meslek orgutu