mighty zinger 

kapat
  1. kfc'nin yeni çıkardığı devasa burger. zira, ağzını olabildiğince büyük açsanız dahi alt ve üst hamburger ekmeklerini tam olarak ağzınızın içerisine alamıyorsunuz. menü fiyatı, yanılmıyorsam 10,00 YTL. triple whopper ve big king xxl ile büyük hamburger krallığı triosunu oluştururlar.
    #1648842 (faati, 16.05.2007 02:11)

© 2008 - uludağ sözlük

mighty zinger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mighty zinger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mighty zinger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xcr7 » kedikemal » belediye otobusunde aglamak » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » fenerbahce den nefret etme sebepleri » genc fenerbahceliler » mufteri her zaman haklidir » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » jamall » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » itu sozluk » nusayri » ortadogu » el feneri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kablosuz internet caiz degildir » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » tkip » namarak » bu basliga entry giren essektir » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » tehlikeli saplanti » haydan gelen huya gider » eksi sozluk » basliklari alt alta okumak » no one is there » tanrinin hayalgucu » bedevi kulturu » adini soylemeyen sevgili » tokatspor