midterm 

kapat
  1. ara dönem sınavı, ve ya sömestr sınavı olarak adledilen sınav türü.
    (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 18.11.2006 02:19)
  2. vize denir normalde.
    (banshee, 03.03.2007 00:46)
  3. bildiğimiz vize işte,
    okula daha avrupai kişilik kazandırmak adına kullanılsın sözcüğüdür.
    (jansery, 03.03.2007 00:58)
  4. sayıları bir, iki ve üç olarak değişebilen sınav çeşidi.
    (lindadayda, 03.03.2007 01:03)
  5. türkçe anlamı vizedir... nede olsa bunun final sınavı var, quizleri var zaten diyerek sınavın olacağı tarihe kadar çalışılmaz yatılır. son gece artık zar zor bulunan fotokopi ders notlarıyla bişeyler yapılmaya çalışılır. fotokopilerin eksik olduğu anlaşılır. hoca zaten make up yapıcak olm lan deyip gene yatılır. sonuçta hoca make-up yapmaz, quizler kötü geçer. final sınavında kağıdı ilk siz ve sizin takıldığınız tayfa verir. hocaya veda edilmez lakin en yakın zamanda bir daha görüşeceksinizdir.*
    (2humbucker1single, 27.07.2007 03:33 ~ 07.08.2007 15:55)
  6. hazırlık sınıfında okuyan herkesin ortak derdidir.
    (tuhh kahretsin, 15.11.2007 16:54)
  7. ingilizce eğitim yapan üniversitelerde, bütün terimler ingilizce olduğundan öğrencilerin diline vize yerine yerleşen kelime.
    (bkz: english medium)
    (pelvis, 08.05.2008 09:22 ~ 09:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» citizen kane » ben seni hak etmiyorum » cehennem insan haklarina aykiri » siren song » komik bir sey varsa soyleyin biz de gulelim » maddeyi esas almak » forrest gump » aykut ercetin » agnostik » tartisma uzadikca artan desibel » josh holloway li magnum reklami » binbir gece » kayip mavi cocuklar » mensevik » bunalima sokan cocuk hikayeleri » 24 mayis 2008 zakkum bursa resimli bar konseri » 12 mayis 2008 sebnem ferah eskisehir konseri » bir bucuk yil ugrasip bir sevgili bulamamak » uc buyuk yok tek buyuk var » kesekagitlik kiz modeli » cehennemi kundaklayan » captain gault » insanin aklinin basina gelmesi » yaran tespitler » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » xxl radio » pelajik » seftali » capi goren cevre aci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa