michel gondry 

kapat
  1. 8 mayıs 1963 doğumlu fransız sineması'nın son dönemde yetiştirdiği en başarılı yönetmenlerden biri. gondry, yönetmenliğin dışında sinemaya, yapımcı, aktör ve yazar olarak da katkıda bulunmaktadır. sanatçı "eternal sunshine of the spotless mind" isimli filmi yazıp yöneterek, tüm dünya'da tanınmıştır.
    #672936 (sciende, 28.09.2006 01:50)
  2. dave chappelle'in organizasyonunu ve sunuculugunu yaptigini block party isimli belgeselinden sonra kariyerine gael garcía bernal'li the science of sleep'i de eklemis yönetmendir.
    #753683 (klaymen, 19.10.2006 06:53)
  3. human nature ile tanıyıp sevdiğim, eternal sunshine of the spotless mind ile kadın-erkek ilişkileri üzerine yapılan filmlerde woody allen'ı bile geride bıraktığını düşündüğüm, block party ile sokak partisi konseptiyle tanıştığım, iyi belgesel çekebildiğini de kanıtlayan ve the science of sleep ile ilk kez kendi yazdığı senaryoyla bir uzun metraja imza atan ve haliyle iyice uçan, uçuran...kısafilmleri, videoları youtube'tan izlenebilen ve alıştığımız fransızlardan farklı basbaya kafa dengi olan yönetmen.
    #1544031 (ArsMagna, 19.04.2007 18:34 ~ 18:40)
  4. ne desem boştur. beni tanıdığından şüpheleniyorum.
    #2096229 (girdab, 08.08.2007 23:36)
  5. bjork'ün klip çektirmeye doyamadığı dahican. görsel zeka bakımından aşmış yönetmen, egzantrik kişilik... çoğu insanın aklına gelmeyeni yapan ve ondan başka da pek az kimsenin altından kalkabileceği işlere imza atan fransız yönetmen.

--spoiler--
    http://www.michelgondry.com
    --spoiler--
    (bkz: reklamlari izlediniz)
    #2137375 (sokak gizi irma, 15.08.2007 14:43)
  6. Daft punk- around the world şarkısının klibini çeken yönetmen.
    #2473717 (useniyorum oyleyse yarin, 15.10.2007 19:18)
  7. kariyerini inişli çıkışlı çizgilerle değil de, sürekli ileri ve yükselen çizgilerle sürdüren takip edilesi yönetmen..

'yönetmeye başlamadan önce gösterişli reklamlardan ve videolardan hep nefret ettim, tipik olanı takip etmedim ve insanlara modaya uymalarını önermedim.. her zaman insanların benim işlerimi izlediklerinde kendilerini iyi hissetmelerini hedefledim..'
    #2982600 (inisiyatif7, 10.02.2008 16:27)
  8. (bkz: be kind rewind)
    #3015212 (vakur, 16.02.2008 22:17)
  9. çektiği filmler ve klipleriyle nasıl bir yetenek olduğunu kanıtlayan yönetmendir. hiçbir filmini kaçırmam, kaçıranı da sevmem. (bkz: lütfen başa sarın)
    #3285194 (audio, 18.04.2008 04:09)

© 2008 - uludağ sözlük

michel gondry başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. michel gondry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu michel gondry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezilme tehlikesi atlatan unlu popcular » karayazilim » norvecli balikci » sehitnur » ruya » die leiden des jungen werthers » trtint » entryleri alt alta okumak » eski sevgiliyi yeni sevgilisi ile gormek » juliet burke a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci