michail bakunin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bakunin
  2. michael bakunin
  3. mikhail bakunin
  4. mihail aleksandrovic bakunin

© 2008 - uludağ sözlük

michail bakunin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. michail bakunin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu michail bakunin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rahimagzi » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » galatasaray dan nefret etme sebepleri » temcit pilavi » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » birinin gogsune yaslanip aglamak » sozluk u birakip facebook ta takilmak » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » zeytinburnucocugu » alvaro obregon » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » mutlulugun tek yolu yoktur » jack krauser » somali yazarlar » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ettore messina » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » konya » arnavutkoy » knockin on heaven s door » summoning » genc fenerbahceliler » muharrem orucu » kesfedilmek » jerusalemm » oral ozer » ikimizin yerine » tanri yanilgisi » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » futbol kulubu