michael spinks 

kapat
  1. eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu. kariyerindeki tek mağlubiyeti 1988 yılında mike tyson tarafından almıştır. nakavt olması imkansız olan. hattta yenilmesi imkansız gözüyle bakılan bu efsane o yılların parlayan ismi mike tyson tarafından daha ilk rauntta nakavt edilmiştir. bu spinks,in son maçı olmuştur aynı zamanda.
    #3387172 (ozgunhan, 12.05.2008 13:49)

© 2008 - uludağ sözlük

michael spinks başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. michael spinks ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu michael spinks nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» askerligi seven insan » o yazar benim » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » sevil aki » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » south park izleyende gizli veletlik vardir » gunce » tanrinin hayalgucu » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » okayi yamasika kombamba kombamba » brother in law » izmir de carsaf giymek » kadir has stadyumu » cebit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » caca » a kiss to remember » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » cihangir » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » asiret dugunleri » joe smith » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » enflasyon dustu diye sevinen issiz » yabanci dil » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » ataturk galatasaray i sevmezdi » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » halki ekonomik kriz ile korkutmak » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi