michael doleac 

kapat
  1. nba'de miami heat takımında 3. derecedeki pivot rolünü üstlenen, 2,11 cm boyundaki, 118 kiloluk pivot.
    (impayatoy, 27.01.2007 04:36)
  2. 2007-2008 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala minnesota timberwolves takımına takas olmuştur.
    (dwsa3, 25.10.2007 10:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgiliyle uyumak » kacabilirsin ama saklanamazsin » new york knicks » tickle me elmo » hasretim sarhos » bir sevgilim vardi » hayalleri ertelemek » hierapolis antik kenti » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » joker » icimdeki kufurler » this world is watching me » toplu tasima araci » hasyet » david villa » mr crowley » unisex tuvalette sicmak » everything but mine » alaca » sick of it all » redd » husnu bey » saka » when i fall in love » idrardan karakter tahlili yapmak » seovi » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » facebook » musayit a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa