michael curtiz 

kapat
  1. * macar asıllı amerikalı yönetmen. casablanca filmiyle en iyi yönetmen oscarını almıştır.
    #1658777 (nebilemben, 18.05.2007 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

michael curtiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. michael curtiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu michael curtiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» davut dursun » nanik depresif » kenan evren » kerbela » soru soran ogretmenine anket lan bu diyen ogrenci » gerizekali sevgilim benim » matthew barlow » antalyali olmak » metallica konserinde ferdi tayfur soylemek » bos bakiniz doldurma mafyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci