mi amor habibi my love 

kapat
  1. fatih erkoc un geçen ay çıkan kor randevu adlı albümünün açılış şarkısı..

müzik olarak ferdi tayfur' un emmoglu' su kullanılmıştır.. fakat emmoglu' nun söz yazarı o şarkıya izin vermediği için fatih erkoç da ispanyolca-arapça-ingilizce karışık bir şarkı ortaya çıkarmıştır.. ( fakat müzik emmoglu' nun müziğidir sözler değil yani )

efendim bilgilendireyim izninizle ;

mi amor ( ispanyolca ) aşkım
    habibi ( arapça ) sevgili ( aşkım da olur hadi )
    my love ( ingilizce ) aşkım

mutlaka dinleyin derim bu şarkıyı.. harika bir cover olmuş.. fatih erkoç yarı rock yarı jazz şeklinde dillendirmiş ve ortaya ilginç ve güzel bir parça çıkmış...

(bkz: fatih erkoç)
    #1595380 (peceteye recete yazan doktor, 01.05.2007 20:22 ~ 20:27)

© 2008 - uludağ sözlük

mi amor habibi my love başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mi amor habibi my love ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mi amor habibi my love nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gittin gideli » hassan adams » one bourbon one scotch one beer » vakiflar genel mudurlugu » sahap 3 » vermek » birlikteliklerdeki zitlik » spirit crusher » gladiator » yaran atasozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci