mhp nin alevi acilimi 

kapat
  1. takdire şayan bir açılımdır.

seçimler yaklaştıkça eğlence artıyor. biri çarşaflı karıları kucaklıyor öteki kömürlerini dağıtıyor. sayın bahçeli de alevi açılımı yapıyor. alevilere de açılan açılana! herkes onikinci imam olmaya amma da meraklıymış... mhp'nin "türk islam ülküsü"nde alevilere biçilen rol nedir acaba?
    sivri zekalının biri çıkıp "diyanette alevilikle ilgili bir birim kurar mısınız peki?" şeklinde bir soru sorduğunda da hazret "oha o kadar da demedik!" mealinde bir çıkış yapmış. ne dediniz peki?
    çok içmişim hatırlamıyorum...

kardeşim geçin bu işleri! seksen senedir herkes birbirini tanıdı artık. zeytin dalları için ise geç kaldınız. risksiz sularda bir alevi açılımı kolay iş. bir dtp açılımı yapın da görelim. samimi olarak söylüyorum: diyarbakır'da belediye seçimlerini kazanın, oyum sizindir.
    #4303782 (sondanbironcekimohikan, 01.12.2008 07:08)
  2. kendisinden beklenmeyen açılımdır fakat güzel olmuştur eli sıkılasıdır.

(bkz: duyda inanma)
    (bkz: alevileri vuran mhp değil miydi yahu)
    #4303850 (azarath, 01.12.2008 09:00)
  3. kurdun kuzuya olan açılımından farksız bir açılımdır.
    #4303862 (bedevix, 01.12.2008 09:11)
  4. (bkz: ağla ağla açılırsın)
    #4303933 (ozz le grand, 01.12.2008 10:13)
  5. alevi vatandaşlarıızın bir mhp açılımı olmadıkça hiç bir siyasi rant sağlanamayacak seçim öncesi artistik patinaj.
    #4303944 (murteci, 01.12.2008 10:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mhp nin alevi acilimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mhp nin alevi acilimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mhp nin alevi acilimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mhp nin alevi acilimi. Copyrights of the articles are belong to their authors.