mhatmagandhi 

kapat
  1. etliye sütlüye dokunmayan entrylerinin yanında nedense dini yorumlama konusunda aslan kesilmeye çalışan yazardır. ayrıca bazı yazılarını kafasında netleştirmeden ve bir sonuca varmadan yazdığını düşünüyorum, dolayısıyla tutarsız entryler ortaya koyuyor. burada tutarsızdan kasıt yazarın anlatmak istediğini anlatamayan, anlatılan konu hakkında soru işaretleri bırakan ve amacına ulaşmayan entrylerdir*. düzgün bir anlatımla daha okunur bir hal alır umarım. daha uzun ve açıklayıcı yazılarıyla tekrar aramızda görmek isteriz, zira sanırım şu sıralar çaylak durumuna düşürülmüş.
    (gamsiz, 14.11.2007 20:09 ~ 20:12)

nickinin esin kaynağı olan kişiyi pek iyi anlayamadığını düşündüğüm yazar.
    (furfakatdinle, 24.11.2007 18:47)
  3. başlık açıp ilk entrysine hep bkz veren yazar.

edit: kötü bir şey demiyorum. yani yapmasın ki sözlük hayatı uzasın.
    (karin, 27.11.2007 21:17 ~ 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» coco yagi » fourier series » eyy uhnem eyy uhnem » en guzel nickli yazar » elliot smith » orkestra » gelmis gecmis en tehlikeli kadin » galatasaray in stat projesi » aranesp » zall » kamuflaj » yigit ozgur esprileri » kutsal damacana » avrupa daki zafer sonrasi dis basin haberleri » acilin ben muhendisim » koyun baba koprusu » yuksek ates » hincal uluc » kotu tecrube » opusurken sevgili tarafindan ucurumdan itilmek » parantez » kliplerdeki sacmaliklar » ben capkin bir kizim » evgeni plushenko » raul gonzales blanco » i am f » trabzonspor » kopek gorunce dua okumak » michael laudrup a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa