mezuniyet balosu icin kiyafet aramak 


kapat

  1. erkekseniz hiçbir problem yaşamayacağınız lakin kızsanız hapı yuttuğunuz, yorgun ve mutsuz günlerin sizi beklediği, defalarca tekrarlanan ve telaşla gerçekleşen bir eylemdir. mezuniyet balonuza günler kala alışverişe başlarsınız. gün be gün gezmedik dükkan, denemedik elbise bırakmazsınız. buna rağmen istediğiniz elbiseyi bir türlü bulamaz, işte budur dediğiniz anda da üzgünüz o elbiseyi bilmemhangi fakülteden bir kız aldı, aynısını veremeyiz lafıyla karşılaşır sinir harbine girersiniz.* bir de aynı elbisenin başka dükkanlarda da satıldığını görünce, inşallah pişti olmam yarabbim sen büyüksün şeklinde şans ve inanç faktörlerine sığınırsınız.
    diğer bir durum da, beğendiğiniz elbisenin astronomik rakamlara tekabül etmesidir ki, işe girsem 4 aylık maaş eder bu kumaş parçası diyerekten hemen olay mahallinden uzaklaşırsınız. * bir de bu hikaye elbiseyle bitmez. çantasıydı, ayakkabısıydı, takısıydı, saçıydı, makyajıydı derken elbiseyi kurtarsanız bile mutlaka bir yer(ler)den vurgun yersiniz. misal elbiseyi 150 milyona alıp* ayakkabıya 250 milyon vermek gibi.** zaten böyle janjanlı günler sizin herkese yolunacak kaz gibi göründüğünüz, bir kere mezun olucam nolmuş anasını satıyım diye de içinizden bu mantaliteyi desteklediğiniz zaman dilimleridir.
    neyse gelelim balomuzun nasıl güzel geçeceğine. yapılacak en akıllıca yöntem, size yakışan elbiseyi alıp stilist ya da zevkli bir tanıdığınız yardımıyla veya kendi zevkinize göre elbiseyi baştan yaratmaktır. bu sayede pişti olsanız bile, sizinki özgün ve sıradısı olacağındandır ki gözler sizin üstünüzde olacaktır.***
    #1698838 (mystery, 28.05.2007 23:50)
  2. hazırını aramak yerine kumaş alarak diktirmenin daha makul olduğu durumdur. ne istediğinizi bildiğiniz sürece sıradan bir mahalle terzisi bile bir şahaser yaratabilmektedir. yeter ki ona istediğiniz şekli iyice anlatın. gelelim ayakkabıya aldığınız kumaşı yarım metre fazla almak suteri ile eski topuklu bir ayakkabınızı kaplatabilirsiniz ya da bantlı bir ayakkabıya yukarı kadar aynı kumaştan bağcık yaparak kısa elbiselerle kullanabilirsiniz. aynı durum her tür çanta için de geçerlidir efendim.
    #1698868 (ve tanri kadini yaratti, 28.05.2007 23:54)
  3. kızların fazlaca taktığı şey.
    #1698874 (carant, 28.05.2007 23:55)
  4. o anda çok önemsenen, yıllar geçince çok gerekli olmadığı anlaşılan olay...en güzeli spor takılmaktır...
    #3460088 (crazyhodja, 28.05.2008 16:53)
  5. yakinda,tum okullara turbanla girilmek zorunlu olacagi icin bitecek derttir.zaten o zaman mezuniyet balosu da olmayacaktir.ya da olsa da camide haremlik selamlik mevlutlerle kutlanacaktir.
    #3460147 (tiremisu, 28.05.2008 17:01)
  6. liseli ve ortaokullu kızlarımızın pek bi önem verdiği, hayat memat meselesi haline getirdiği mevzuu. sanırsım ki istediğini bulamazsa hayat bitecek!
    #3460172 (dunden sonra yarindan once, 28.05.2008 17:04)
  7. kızlar için olduğu kadar, erkekler için de önemli olması gereken hadiselerdendir. zira, bu gibi özel gunlerde daha farklı ve güzel olmak gerekir.
    #3460243 (shawnshank, 28.05.2008 17:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mezuniyet balosu icin kiyafet aramak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mezuniyet balosu icin kiyafet aramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mezuniyet balosu icin kiyafet aramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mezuniyet balosu icin kiyafet aramak. Copyrights of the articles are belong to their authors.