mezun olunca kizlar veriyormus 

kapat
  1. 'bir ömür varsayımlarla nasıl tüketilir'i özetleyebilen cümle..
    #3105979 (zajo, 07.03.2008 12:55)
  2. bir züğürt tesellisidir.
    (bkz: iş bulunca kızlar veriyormuş)
    (bkz: askerden gelince kızlar veriyormuş)
    (bkz: 30 yaş üstü olunca kızlar kesin veriyormuş)
    (bkz: emekli olunca vermeyen kız yokmuş)
    #3106051 (Halidov, 07.03.2008 13:13)
  3. cocugunun universiteden mezun olabilmesi icin bir ebeveynin yaptigi son cirpinislardir. Oglum bak mezun ol yurt disina yollicam, araba alicam, yanliz eve tasinirsin gibi tesviklerin yetmedigi zamanlarda oglum mezun olunca kizlar veriyormus'a basvurulur ve cogu zaman da basarili olur.
    #3106104 (nekibuki, 07.03.2008 13:24)
  4. (bkz: şehir efsanesi)
    #3106156 (infoman, 07.03.2008 13:34)
  5. doğrusu mezun olunca kızlar teklif ediyormuş olması gereken önerme. zira kızlar hep veren taraftır. * *
    #3106182 (uretim cini, 07.03.2008 13:42)

© 2008 - uludağ sözlük

mezun olunca kizlar veriyormus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mezun olunca kizlar veriyormus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mezun olunca kizlar veriyormus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» operet » selahattin duman in orhan pamuk a verdigi ayar » ant » lynyrd » takoz recep » kecioren de icki satan bufeciye dayak atilmasi » hanimaga iyiydi de cevresi kotuydu » sanatci olmasaydim ressam olurdum » ben ben ben sokarim » nasuh mahruki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games