mezopotamya kultur merkezi 

kapat
  1. kürt kültürünün gelişimi sağlayan bir kültür merkezidir. istiklal caddesinde galatarasay'ı geçtikten sonra tünele doğru inerken sol tarafta, oda kule karşısında nezih bir mekandır. sanatsal faaliyetlerin en güzel şekilde icra edildiği sayılı kültür merkezlerindendir.
    http://www.mezopotamya.org
    #878297 (vend avesta, 18.11.2006 23:16)
  2. (bkz: mkm).
    #898533 (katil balik nemo, 23.11.2006 15:13)
  3. (bkz: kardeş türküler)in sık sık ziyaret ettiği kültür merkezidir.
    #898540 (LocK, 23.11.2006 15:14)
  4. aslında hiç de kürt kültürü ile ilgili faaliyetler yürütmeyen merkez. bizzat kendim giitigimde içeride apo nun posterleri ile pkk bayraklarının dalgalandığını gördüm. kültür ve sanat amaçlı bir yerde bu görüşte olsalar bile bunların bulunması siyasi ve başka amaçlar güdüldüğünün açık örneğidir. belki izmirde ki merkezde benim gördüklerim istanbul da ki merkezde yoktur. ancak kürt kültürünü gelişmesi çok güzel olsa da bu amaçla açılıp siyasi amaç güden bir merkez de kürtlere çok zarar verir.
    #898545 (pink_floyd, 23.11.2006 15:18 ~ 02.07.2008 18:31)
  5. http://www.evrensel.net/haber.php?haber_id=18028
    #2422838 (meister writer, 03.10.2007 20:53)
  6. istanbul'da galatasaray'dan tünele doğru inerken sol tarafta şubesi olan, mezopotamya kültür merkezi; kürt kültürüyle alakalı her türlü konuda hizmet verir. Bu kurumun amacı kaybolmaya itilen, bilinmeyen kürt kültürünü gözler önüne sermek ve geliştirmektir. Özellikle kitap bölümü çok zengindir. Abdullah Öcalan'ın başta olmak üzere zor bulunan bütün kitapları orada bulabilirsiniz.
    #2681818 (merxas, 10.12.2007 00:08)
  7. Tsk'nın pkk'ya karşı yaptığı operasyonu durdurmasını, apo'nun başka bir hapishaneye nakledilmesini * isteyen ve bu nedenle dtp istanbul il binasında açlık grevi yapmaya karar veren sanatçılara sahip sözde kültür merkezi. Yapılan eylemler ve gerekçeleriyle, kürt kültürüyle hiçbir alakaları olmadığı, bizzat apoya tapan pkklılar olduklarını kanıtlamış sanatçılara sahip 'şey' *.
    #2877235 (beyazyelkenli, 22.01.2008 03:00)
  8. genellemenin dibine vurmus abuk sey. mezopotamya = kurtler oyle mi ? tabi zigguratlar, sumerler, babiller vs hikaye. varsa yoksa kurtler.

sonra su kultur meselesi neyin nesi ? kurt'un kulturu mu var ? kurt kulturu denilen cig kofte yogurmaktan ve lahmacunu durum yapip lupletmekten ibaret. bunlar hakkinda calisma yapmak icin de merkez acmaya falan gerek yok. hemen her sehirde bulunan kebapcilardan teferruatli bilgi alinabilir bu konularda.
    #2882641 (migfer, 23.01.2008 03:43)
  9. pkk nın tüm yayın organlarında reklamları olan kürt ırkçısı vakıf-dernek vs.
    #2877268 (hayvan gibi yazar, 03.10.2008 11:20 ~ 05.04.2009 04:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mezopotamya kultur merkezi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mezopotamya kultur merkezi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mezopotamya kultur merkezi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mezopotamya kultur merkezi. Copyrights of the articles are belong to their authors.