mezheb i fevza 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fevza

© 2008 - uludağ sözlük

mezheb i fevza başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mezheb i fevza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mezheb i fevza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yildirim demiroren » alti gun orucu » safak saymak » faati » shattered » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » gotik hatuna parmak atmak » cin » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » beyaz melek » mugla » kemerlerinizi baglayin » alanur ozalp » nefretin discileri hasta etme nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce taraftari » karanlikta entry girmenin zararlari » esat edin » gossip girl » the cosby show » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » ayyash maghanda » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » 12 gun tuvalete cikmamak » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » goz hapsi » mardin » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » beyaz show » bana fenerbahce mi geri verin