meyve ile sebze arasindaki farklar 

1. biri tatlı diğeri tuzlu olur ve meyveler daha çekici şekillere sahiptir.
    (karin, 08.05.2008 08:22 ~ 08:23)
  2. ilkokulda pişirilerek yenilen sebze, pişirilmeden yenen meyve diye öğretilirdi.

- ama domates iki türlü de yeniliyor üretmenim. neden böyle
    + eşşeğin mından dolayı.

notcuk: erik de eksidir ama meyvedir. oeeeh.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 08:24)
  3. meyvenin kokusu aromatiktir, sebzenin ki kesif.
    (no tengo lugar, 08.05.2008 08:54)
  4. meyve tohumdan olur, sebze depo organdan.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 08:56)
  5. meyve gloria gaynordur sebze ise tina charlestir.
    (mulayim, 08.05.2008 08:57)
  6. genelde meyveler agacta yetişirken sebzeler daha cok tarlada ekin boyunu gecmeyecek otlarda yetişir.

meyveler genelde pişmezken bunu meyve sebze olayıyla hiç alakası yoktur. portakallı ördek varmış her ne kadar görmesemde, salatalık pişmez, limonu balıkla pişirebilirsiniz.
    Pişirip pişirilmemek daha cok tercih işidir.
    (darkwell, 08.05.2008 08:59 ~ 09:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» maydonez » sevgilinin goguslerine kitlenmek » dogubeyazit in tarihi eserleri » greenplastic » sahin k nin soyadi » dugunlerde gelinlik giyen kucuk kizlar » esi benzeri gorulmemis » cifte moderatorler » kola kutusunu sallayarak yoklayan garson » bulent uygun » meleklerin cinsiyetini tartismak » alismak sevmekten zor » diego alfredo lugano moreno » benimle evlenir misin » rome » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » yalcin mentes » nargileye buyuk koz koymak » hazro nun tarihi eserleri » b0staf » icsellestirmek » 1987 » opera » ogzi » tiki dili ve edebiyati » donor veri tabani » cicim lokantasi » any colour you like » can a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa