meyhanelerini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu aksam butun meyhanelerini dolastim istanbul un

© 2008 - uludağ sözlük

meyhanelerini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. meyhanelerini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu meyhanelerini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» la havle ve la kuvvete falan olmak » atlas deneyi » janos eckmann » ihsan oktay anar » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » beziman » jet » bininci entry » erkeklerin guzel kadin zaafi » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » dr cureklibatur ve bay arkin » guatemala » bir sehri sevmek » dayanilmaz kelimeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stevemcqueen olmak » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » big fish » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » mezzanine » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » mehmet ali birand » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » cemsbg » bunyamin ayasi turbesi » laf sokusturmak » gol sevinci » gulen karaman