mexx 

kapat
  1. http://www.mexx.com sitesine sahip bir marka.
    (lindadayda, 28.05.2007 20:56)
  2. x ile kafayı bozmuş yazar. 29 harfli alfabenizden harf bulamamış ne kullanmış. onaylamıyorum. *

edit: hem de 2 tane kullanmış ya.
    (trixx, 29.05.2007 19:08)
  3. gaziantep ilinin islahiye ilçesine bağlı yazar. *
    (oumar, 31.05.2007 11:01)
  4. sayesinde gaziantep ilinin islahiye ilçesine bağlı ne kadar çok köy olduğunu öğrendiğimiz yazar.

teşekürler mexx .

teşekürler uludağ sözlük .

*
    (oumar, 31.05.2007 11:21)
  5. sayesinde, gaziantep'in islahiye ilçesini, inciğine boncuğuna, enlemine boylamına kadar öğrendiğimiz sözlük kullanıcısı. bir de, güneşin hangi dakikalarda, islahiye ilçesinin tam batısında oludğunu da yazarsa tam olacak.
    (faidelibilgi, 31.05.2007 11:42)
  6. hayvanlar aleminin sevimli üyeleri hakkında sabun köpüğü eğlencelik bilgiler veren uuser.
    (ferrole, 11.06.2007 20:15)
  7. hakkında girilen 9. entry saat 20:15 sularında girilmesine rağmen benim bilgisayarımın 20:12 zamanını göstermesi dikkat çekerek, kol saatime bakıp makinamda ki saati düzeltmeme sebep olan yazar. teşekkürler...
    (pLin, 11.06.2007 20:20)
  8. avrupa'nın vakkorama'sı olan üst sınıf marka.
    (abra kadavra, 11.06.2007 20:25)
  9. (bkz: rexx)
    (laedri, 11.06.2007 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

mexx başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hrvoje cale » dovulen cingenenin sarkisi » okula luks arabalariyla gelen ogrenciler » l hospital » alo josef k » sigarasizlik » dpu sozluk » nefaki » bir boka benzemeyen minimal siir » raul gonzales blanco » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » yayla lezzet testi » 2009 ekonomik krizi » objebi » simulect » eliot spitzer » testimonial » gercege uygun » yavuz cetin » dort kadinla evlenmeyi ibadet sanan erkek » imf » ender arslan » hemoroid » yarmayan basliklar » so what » yasaklar » kiz oglan kadin erkek karmasasi » sapik yazar » dagilma surecine girmek » dogu oykuleri » pierced genitalia » yaran entry silinme sebepleri » eskisehirspor » gulben ergen le surpriz » ucan karafatma » gostermis oldugunuz anlayisa tesekkur ederiz » kor sans » yazarlarla ozdeslesmis yerler » hey onbesli » simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek » nail down » audio cd » muazzez abaci » the sopranos » dumur olaylar » 500t tuzla icmeler otobusu » dunyanin en gereksiz adami » transistor » eksi sozluk » seri batak zirveleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa