mevsimsel alerji 

kapat
  1. Mevsim değişikliklerinden etkilenen hassas, nanemolla bünyelerin geçirdiği hastalıktır. Burun akar, kızarır, kaşınır. Hapşırıklar daha bir dolu dolu gerçekleşir. Boğaz kaşıntısı insanı deli eder. Bu tür durumlarda tuzlu gargara tavsiye edilir.
    #3390803 (yanlisleyla, 13.05.2008 09:02)
  2. her yerimde pire ısırığı gibi kızıl lekelerle ve dayanılmaz bir kaşıntı hissiyle "işte yine geldim" diyen bok, püsür, lanet şey.

not : pireli değilim.*
    #3390812 (onurude, 13.05.2008 09:07 ~ 09:08)
  3. sıklıkla polenlere karşı oluşan bir bağışıklık sistemi reaksiyonudur. hapşırma, burun akıntısı, burun ve genizde kaşıntı, burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı gibi semptımları vardır. adolesan ve genç erişkin hastalığı olduğu için tedavi edilmezse okul ve iş hayatı etkilenir. bu nedenle kişiye bu mevsim gelmeden iki hafta önce ilaç tedavisi başlanmalı ve mevsim süresince devem edilmelidir.
    #3392076 (bendedoktorum, 13.05.2008 15:31)
  4. ellerde ki derinin tamamen soyulmasıdır. *
    #3392083 (cakaf, 13.05.2008 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

mevsimsel alerji başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mevsimsel alerji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mevsimsel alerji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adilos bebe » condominium » akrostis » tarsem singh » activision blizzard » nick alti entrylerini kotulemek » kocasi isteyken esinin arkadasiyla icki icen kadin » ekmek arasi lavas » ozlemek » baslik yonlendirmesini pic etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci