mevlana tayyibi gorse gelme derdi 

kapat
  1. facebook aleminde adı geçen bir grup. Mevlana'nın kucaklayan dünya görüşü içerisinde bugün politik hayatta yaşananlar ile bağdaştırıldığı düşünülen bir tür "mesajlı gönderme" olabilir.
    #3776540 (tristar, 06.08.2008 00:50)
  2. (bkz: mevlana nin bile gelme diyecegi kisiler)
    #3776544 (bairam hoshtempo, 06.08.2008 00:51)
  3. mevlana: ne olursan ol yine de gel.ama rte sen git.
    rte: sen benim kim olduğumu biliyor musun?
    mevlana: ananı da al git rte ananı da al git.*
    #3776557 (fearful, 06.08.2008 00:53)
  4. (bkz: facebook gruplarini baslik olarak sozluge nakletmek)
    kastım bu bkz'ı vermeye bu arada. mevlana'nın tayyip'i sevmeme durumu.
    #3776562 (vanti lator, 06.08.2008 00:54)
  5. hoşgörünün de bir sınırı olduğunun vurgusudur.
    #3776621 (suLtanveLed, 06.08.2008 01:07)

© 2008 - uludağ sözlük

mevlana tayyibi gorse gelme derdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mevlana tayyibi gorse gelme derdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mevlana tayyibi gorse gelme derdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cassio de souza soares lincoln » surekli eskiyen bir sey olarak sevgili » can bogazdan gelir » nick nick nick » yonja insanlari » orgensel baginti problemleri » abluka alarm » a walk to remember » sipru » yaran ayarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games