mevdiven degil merdiven 

kapat
  1. galatasaray tribünlerinin, "merdivenleri bosaltma" olaylarindan sonra aziz yildirimin konusmasina gönderme yaptigi sirin pankart.
    #54898 (atan alir spor, 05.02.2006 23:37 ~ 23:38)
  2. her ne kadar bir insanın engelleriyle dalga geçmek pek tasvip edilen bir davranış olmasa da , söz konusu aziz yildivim olunca işler değişiyor.
    #3211537 (chanson de roland, 30.03.2008 21:44)
  3. kelimenin doğru söylenişi konusunda uyarı.
    #3329059 (seri arti oy veren insan, 28.04.2008 02:46)

© 2008 - uludağ sözlük

mevdiven degil merdiven başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mevdiven degil merdiven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mevdiven degil merdiven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koylulerdeki ezik durus » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » terbiyesiz yazar » hayata kusmek » terk i diyar » inekli koyu » var misin yok musun christina aguilera » teknik gezi » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » joneca » yol arkadasi » yarim kalmak » scarified » prezervatif yerine migros poseti takmak » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » xoxo » zamansiz olume mektuplar » saipsiz in recep ivedik taklidi » doom gibin » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » antonio graves » angelina jolie » arog » escinsel danisma hatti » blogger » bush un musluman olabilme ihtimali » gece kusu » also sprach zarathustra » izlanda » aksam oldu huzunlendim ben yine