metroya son anda binen insan ve binemeyen insan 

kapat
  1. Bazen bu ikili arasinda mimikler vasitasiyla kurulan diyalog, metronun kapisina cantasini sikistiran yurdum kadini ya da arkadasindan ayrilmamak adina kapiya sikisan velet sebebiyle kapilarin tekrar acilmasi ve disarida kalan ilk kisinin metroya binmesi ile, son anda binen insanin got olmasi ile noktalanir.
    #1976850 (fenasi kerim, 21.07.2007 03:09)
  2. bir de elektronik kapıdan bileti basarak senden önce içeri girip, sen bileti basınca kapının önüne * geçip kapının senin üstüne kapanarak bacağının feci şekilde sıkışmasına vesile olan ve sen görevliyle birlikte kapı ile cebelleşirken koşarak uzaklaşan, aşağı inince kahpe şansının devreye girmesi ile indiği anda gelen metroya binip sen inene kadar 10 saniye geçtiği için kapılar kapanınca sana karnını tutarak * el sallayan or.spu çocuğu kankalar da mevcuttur. * *
    #2699874 (hangar, 15.12.2007 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

metroya son anda binen insan ve binemeyen insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. metroya son anda binen insan ve binemeyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metroya son anda binen insan ve binemeyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk u putlastirmak » baby » televizyonun alt yazisinda ciddi es aramak » kerbela » muhendisler ile doktorlar arasindaki farklar » agam bu suyun esansi eksik » anne ogul diyaloglari » sinan engin » 27 subat 2008 galatasaray fenerbahce maci » phantom of the opera a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci