metropolitan broadcasting company 

kapat
  1. 1940 yılında john kluge tarafından kurulmuş dünyanın ilk televizyon şirketidir.
    #3185823 (abberline, 24.03.2008 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

metropolitan broadcasting company başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. metropolitan broadcasting company ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metropolitan broadcasting company nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tumer metin » kurulus » turkiye cumhuriyeti futbol takimi sahada sut atti » ah babam sag olsaydi » sozlukte bizden bahsettim sevgilim » kaleci sacli adam » puhaha » out of work » gelecek bir sonraki sevgiliden beklentiler » yeni burdur genclik spor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games