metroda ayakta durarak goze girmeye calisan insan 

kapat
  1. bir de bunun bir yere tutunmadan ayakta duranları vardır ki sormayın insanıdır.
    #2556584 (portakalda vitamin, 04.11.2007 22:43)
  2. dikkat çekmesi muhtemel, yeni alınan çizme veyahut ayakkabı varsa reklam işte budur denilesi olay. ayakkabınızın bir köşesi yırtıksa yapılmaması gereken hadise.
    #2556704 (somebody stop me, 04.11.2007 23:13)
  3. makatında bir problem olması muhtemel insan.
    #2556829 (milistr0ke, 04.11.2007 23:40)
  4. + uff kizim su cocuga bak ne guzel ayakta duruyor!!!
    * ohhşşşş yerim seni yavrum!
    - aq analar neler doguruyor!!

^ hey sakin olun kizlar.. ben hepinize yeterim!
    #2556848 (KoPuSh, 04.11.2007 23:45)
  5. Oturup Yaşlı ve hamilelere yer vermeyenlerin içlerinde ki utanç duygusunu ayakta duranlara böyle bi yakıştırma yaparak bastırmaya çalışma eyleminin sözlükte ki karşılığı.
    #2556868 (hercai407, 04.11.2007 23:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

metroda ayakta durarak goze girmeye calisan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. metroda ayakta durarak goze girmeye calisan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metroda ayakta durarak goze girmeye calisan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about metroda ayakta durarak goze girmeye calisan insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.