metro gisesi memuru 

kapat
  1. ankara'ya geldiğimden beri yaptığım gözlemlerinden sonra büyük kısmının normal olmadığına inanmaya başladığım meslek sahibi. bugün dikimevi metro gişesinde yüksek sesle kulaklıkla müzik dinleyen memurla aramızda geçen diyalog;

- iyi günler ağbi ikilik öğenci verir misin?
    - ne diyon anlamadım(kafasını sağa sola sallayarak)
    - kart diyorum kart metro kartı iklik öğrenci(yüksek sesle)
    - şimdi söyle ne diyosun(kulaklıkları kulağındam çıkararak)
    - özcan deniz diyorum güzel söylüyor!
    - ne manyaklar var ya... (kulaklıkları yeniden kulağına takarak)
    #3883358 (stratosfer, 28.08.2008 18:00 ~ 18:03)
  2. yetilerine değil bıyıklarına göre işe alındıklarından her türlü anormallik bekleyebileceğiniz kişilerdir. kafalarına göre takılırlar, bir dövmedikleri kalır.
    özelleştirme ile değişeceğini de sanmam.

(bkz: ankara metrosunun özelleştirilmesi)
    #3883396 (xargn, 28.08.2008 18:09 ~ 18:15)
  3. yer izmir metrosu.

- bana bir jeton.buyrun 1.5 ytl.

-bozuğum yok.

-25 krş tamı yok.

-yok.

-neresi burası bakkalmı böyle bozuğum yok.yeni falanmı açtın tükkanı.lanet olsun kalsın 25 krşta.

- olmaz ben alamam onu cebime. * *
    #3883421 (thug life nigga, 28.08.2008 18:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

metro gisesi memuru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. metro gisesi memuru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metro gisesi memuru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about metro gisesi memuru. Copyrights of the articles are belong to their authors.