metinlerde bulustuk 

kapat
  1. cemal sureya şiiri.

Metinlerde buluştuk kopkoyu deyimlerde,
    Koşut ve eş zamanlı okuduk kimi kitapları;
    O arada iki de defterimiz oldu,
    Biri babasına daha çok benziyor.

Bir türlü kotarılamayan uğraş,
    C harfini daha yeni dönmüşüz;
    Gözlerimizde ibni Sina bozukluğu,
    Dostumuzsa, Bodrum'da, dönmez geri.

Uzaklardaydın, oracıkta, öbür kitada,
    keske yalniz bunun icin sevseydim seni.
    #1329914 (fatal, 21.02.2007 14:17)

© 2008 - uludağ sözlük

metinlerde bulustuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. metinlerde bulustuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metinlerde bulustuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikariam » silahi tutukluk yapan soyguncu » sozlukte mac linki veren emek hirsizi » matias emilio delgado » semum » yalniz degilsin » suleyman akdi » filmlerdeki bilgisayar programcisi ezik tip » yalnizlik » uludag sozluk misyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games