metin senturk 

kapat
  1. görmeyen gözleriyle ilgili espriler yaparak insanları güldürmeyi başaran, televizyon programlarında playback yaparken elindeki udu parçalarcasına çalabilen, hayat dolu, mütevazi bir sanatçı.
    (MaRTyNs, 30.03.2006 14:14 ~ 14:15)
  2. bindiği jet-ski ile adam biçmeye yeltenmiş bir şahsiyettir.
    (AkreP, 30.03.2006 14:14)
  3. +kalbiniz boş mu?
    -hayır arçelik.

demiştir, komik değildir ama komiktir.
    (Eqin, 30.03.2006 14:16)
  4. Mizahi kisiliginden dolayi rtukte uygun gorurse cok yakinda kendisinden koyunda gozlerim acilsin parcasini seslendirmesini ve klip cekmesini bekledigim udlu sanatci.
    (salca, 30.03.2006 14:33)
  5. kör olup aynı zamanda esprili olan sanatçı.
    (enterezan, 10.05.2006 16:55)
  6. bu sene başında soray uzun ve necmi yapici ile çektiği eğlenceli dizi tutmayıp yayından kaldırılan sanatçı.
    (city walk, 10.05.2006 16:58 ~ 04.01.2008 09:30)
  7. genelde programlarda uduyla kavga edercesine playback yapan sarkicidir. gonul gozu acikmis kendisi oyle diyor.
    (beter bocek, 31.07.2006 04:21)
  8. "ameliyat edilse aslında görebilirmiş" geyiğine maruz kalan, kendisiyle barışık ünlümüz.
    (neyzhen, 31.07.2006 04:59)
  9. masal şarkısı en damar şarkısıdır kendisinin..
    (fberkg, 09.12.2006 13:46)
  10. doymadim doyamadim adli sarkiyi cok icli bir bicimde soylemektedir.Ayrica bakis acisini hem temel hem de mecazi bir anlama karsilik gelerek sohbet edildigi zaman bire bir olarak toplumun karsisina kitle iletisim araclari yoluyla gecip de yaptigi saklabanliklardan bir olcude arinabilmektedir.ama mantikli konusma suresi cok kisadir.kismen gordugu soylenir.matrak ve iyi niyetlidir.

(bkz: lokantada yapilan espriler.)
    (komutanreis dilenciyamyam, 31.12.2006 13:16)
  11. gözleri görmemesine rağmen, hayatı birçok insandan daha deli dolu ya$ayan ve gerçekten çok iyi kalpli bir sanatçı. birçok insanın sorun edeceği belki de hayattan soğutacağı bir eksikliği hiç önemsemeyen, sürekli gülen, espri yapan örnek alınacak biri.

(bkz: helal olsun)
    (zksek, 31.12.2006 13:24)
  12. soyadı gibi şen bir insandır, severiz kendisini..
    (faati, 31.12.2006 13:39)
  13. bu zat-ı muhterem, bilmem ne rekor kitabına girecekmiş; eğer ferrari ile 300 km/h yaparsa.
    başbakandan, bu konuda yardım istemiş..

belki ferrari raikkonenyerine onu alır takıma..

(bkz: allah akıl fikir vere)
    (mydonoser, 18.02.2007 09:01 ~ 09:03)
  14. rol icabı ferrariye binen ve esra eron'la reklamda oynayan metin şentürk imzayı atarken;

-ee koşullarınız neler ?ne kadar dolar vereceksiniz?
    -metin bey türkiye'de yaşıyoruz türk lirası olarak düşünsek?
    -valla benim gözüm dolardan başka bişi görmüyo
    (kacak kelebek, 26.06.2007 21:52)
  15. sesi ve yorumu dinlenesi udi şantör. ayrıca efendiliğiyle sevilmiş insan.
    (adun toridas, 07.07.2007 11:41)
  16. bu adamı kim giydiriyor merak ediyorum. sonuçta kendisi seçmiyor kıyafetlerini. adama ne giydirsen öyle çıkacak sahneye ama tarzına uygun giydiriyorlar neyse ki. bir gözü de hafif görüyor bu adamın valla bak.
    (yozishanko, 25.09.2007 22:09)
  17. hayat adamı... insan bu kadar hayat dolu olur... sesiyle, tarzıyla, on numara bir insan... hani tavla oynayıpta son 4 pulun kalır oyun sonunda ve zar elindedir. Atarsın çift gelmez alamazsın oyunu.. fakat metin abim hep o çifti atmış gibi sevinen insandır. karşındaki o çifti atsada onunla mutlu olandır. insan gibi insandır...
    (bkz: tavla üzerinden hayata felsefik oantik bakış)
    (baba sen tipten kaybediosun, 25.09.2007 22:17)
  18. televizyonlarda gördüğümüz neşeli yüzünün, kendi hayatında olmadığını düşündüğüm şarkıcı. 24 saat neşeli takılan bir adam o derece damar şarkı söyleyemez.
    (hendrix, 30.11.2007 23:09)
  19. Kendisi (bkz: cem yılmaz)a stand-up yapmak istediğini söylemiştir. Cem yılmaz'ın verdiği cevab muhteşemdir. ''Bu işler göründüğü gibi değildir metin.''
    (monster88, 29.03.2008 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yilin tiriviri odulu » yaran yanlis okumalar » the count of monte cristo » serenat » ryan gosling » most improved player » fikret bey » sondaj muhendisligi » kula kulluk yapilmaz ama kila killik yapilir » ac kopek » ayse arman » topuklu ayakkabi ile yuruyuse cikan bayan » gungor mengi » elbistan in tarihi eserleri » asosyal mesaj » harf oyunlu basliklar » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » yaran videolar » cengiz candar » yagmur » raichu » bir yabanci dil olarak giyinmek » zarife » mahrem » pippo franco » gecmis » fyodor mihailovic dostoyevski » okey oynamayan dorduncu selim » margarin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa