metin erdem 

kapat
  1. uludag unıversitesi prof. dr. unvanlı kamu maliyesi hocasıdır. sınavlarında kitabın sadece ıcındekiler bolumune calısarak 80 alınabilir yani ezber sistemi elestirip ezber soru soran soruları lise duzeyinde olan bugun calısılıp yarın unutulabilecek turden sorulardır.
    #3283130 (memcos, 17.04.2008 19:21)
  2. tombul tombul içindekiler insanı.
    #3283138 (roulette, 17.04.2008 19:22)
  3. herkesin çok kolay havada karada geçersin dediği ve bunu duymuş olmalıki yeni sistem geliştiren, geliştirdiği sistem sayende sonuç kağıdında en az 20 kişinin alt alta 0 aldığı ve oracıkta şoka girmelerine sebep olan devlet borçları hocası. bu sene tekrar sistem değiştirdiğini açıklamış.
    #4306249 (oslem, 01.12.2008 21:58)
  4. sınavlarda ne zaman ne yapacağı belli olmayan, bazen çok kolay bazen de resmen öğrencileri bırakmak için çok zor sorular soran prof. dr. ünvanlı göbüklü, tonton hocamızdır kendisi.
    #4852756 (rockuniversity, 13.03.2009 15:27)
  5. okula ilk geldiğimde üst sınıfların 'çok olay lan metin, rahat geçersin oğlum.' dediği ama benim bu zamana kadar hangi dersini aldıysam kalmayı becerdiğim, süpermario'ya benzeyen uludağ üniversitesi prof'u.

ilk aldığım ders kamu maliyesi 1'di ve bu herif gitti kitabın içindekiler kısımda yazan şeyleri sordu, ben de çalışmamıştım sanırım bi de uykum vardı sınavda*, kaldım. tamam o benim suçum.

sonra finalde bu herif gene ezber sordu, tamam gene benim öküzlüğüm diyelim. ezberleseydin diye geçirebilirsiniz çünkü içinizden.

yaz okulunda aynı dersi geçtim ama. zor oldu ama finalde kopya felan iş gördü, geçtim anasını satıyım. hem de dd.*
    sonra biraz zaman geçti devlet borçlarını aldık bundan. neymiş kolaymış? hala kolay diye ısrar eden herifler vardı ve ben bunu tekrar yedim ya bişey demiyorum. gerçi vizesi iyidi, soru tarzına alışmıştım ve üniversite hayatımın en yüksek notlarından birini aldım.*
    ama daha sonra final zamanı geldi ve herif bişey yaptı, tamamen değiştirdi stilini. gerçi ben o kıl asistandan şüpheleniyorum kesin o dana hazırladı soruları. neyse konumuza dönelim. gerçi niye konumuza dönüyorsak? 0 aldım lan. aptal herif. bak gece gece aklıma geldi.

niye bana böyle şeyler yapıyorsun, sinirimi oynatıyorsun metin hocam? metin beni neden yoruyorsun? metin?

yazar bundan sonra biraz da kendine sesleniyor: lan sen bölümünü söyleyince 'kolay ya rahat bitirirsin.' diyor herifler, niye geçemiyorsun şu dersleri ağzı yamuk. mal olduğunu anlamayan mal mısın lan sen?
    #4988703 (nickerim, 06.04.2009 01:23 ~ 01:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

metin erdem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. metin erdem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metin erdem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about metin erdem. Copyrights of the articles are belong to their authors.