metin ali feyyaz transfer edilmeli 

kapat
  1. beşiktaşlıların sabrının taşmaya başladığını kanıtlayabilen cümle olabilir. ruhunuza sahip çıkın ulaan.
    #3004819 (whitewind, 14.02.2008 22:40)

© 2008 - uludağ sözlük

metin ali feyyaz transfer edilmeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. metin ali feyyaz transfer edilmeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metin ali feyyaz transfer edilmeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» valon » serdar akinan » somnium obmutum » nazli ilicak » ay » islam in hosgorulu olmamasi » zihniyetler bitmez evladim » toygar isikli » no tanri no cry » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » kocaeli » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » onikiye ceyrek var » galatasaray dan nefret etme sebepleri » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali riza yildiz » havlusuz remzi » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » bir populer kultur magdurunun ruyalari » uzay » zall asana zall asana mendilini » the richest man in bayburt » mustafa celaleddin pasa » sigur ros » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » paradox of cartography » altinyemis » odtu de kizlar teklif ediyormus » vapurda aglamak » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari