metallica konserinde kendini jiletleyen adam 

kapat
  1. Müslüm babanın karizma çizen reklamlarından sonra arabeske küsen, uzun süre kan kaybetmeyince huzur bulamayıp kendini metallicaya veren adamdır.
    (bkz: master of gillettes).
    #3717818 (luckysperm, 25.07.2008 12:09)
  2. doğu* batı* sentezini yanlış anlamış bir adamdır.
    #3717861 (bedevix, 25.07.2008 12:18)
  3. muslum gurses konserinde headbang yapan adamla kesin bir akrabalıkları vardır.
    #3717871 (batsheva, 25.07.2008 12:21)
  4. O konsere arkadaş zoruyla gitmiştir ve kulağında wolkmenle Müslüm Gürses dinliyodur.
    #3717899 (kirikminare, 25.07.2008 12:28)
  5. (bkz: sad but true) *
    #3717902 (montajelemani, 25.07.2008 12:29)
  6. metalika parçalarına feci içerlemiş adamdır, buhranlara sürüklenmiş akabinde basmıştır jileti.
    #3717912 (Carmadon, 25.07.2008 12:30)
  7. görmek zordur bu adamı ama, bayılan, üzerine bira döken, ayakta duramayacak kadar sarhoş olan götüne kadar delik açtırıp birşeyler taktırmış insanları görmek mümkündür.

haa şimdi ben hiç müslüm konserine gitmedim ama tv'den gördüm kendini kesenleri, fakat birçok rock grubunun konserine gittim ve canlı canlı gördüm götünde bile küpe olanları .

senin ki benden kara misali .
    #3717914 (templar, 25.07.2008 12:31)

© 2008 - uludağ sözlük

metallica konserinde kendini jiletleyen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. metallica konserinde kendini jiletleyen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metallica konserinde kendini jiletleyen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elektronik diskoteknostronik » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » fanatizmin hastalik haline gelmesi » davul » chicco » babaanne vecizeleri » haydar dumen e sorulan yaran sorular » gem of true sight » no one there » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » yalnizim » merdivenler » nar » alvin ailey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asiret dugunleri » zihin haritasi » ornenando » saban disli » anal seks » sosyete keci » turk aile yapisi » oylesine insan olmak » halkevleri » ali baris kurt » mutlulugun tek yolu yoktur » he imbayi ye imbo » muratboz com » ali riza yildiz » are you ready mother fucker