metalciyim ben dadaist bir olusumdur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dadaist
  2. dadaist manifesto
  3. metalciyim ben
  4. senfonik metalciyim
  5. aslen metalciyim ama rap dinliyorum
  6. opeth gotume girsin ki ben metalciyim

© 2008 - uludağ sözlük

metalciyim ben dadaist bir olusumdur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. metalciyim ben dadaist bir olusumdur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu metalciyim ben dadaist bir olusumdur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wristcutters a love story » hasip ile nasip » sadik gurbuz » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » yaran fikralar » itu sozluk » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » taslitarla » samsung i900 omnia » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » bluevelve sirin » sozlukten ingilizce dersleri » duyun u umumiye » are you ready mother fucker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » diyaliz » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » phoenix » efes dark » harlequin forest » konya » golden horn » artvin kemalpasa festivali » gel anneye » back to you » stage name » icel » metrobus soforu » mamma mia » ikimizin yerine